Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

 

Wie is Havekes Financieel Advies & Verzekeringen?
Havekes Financieel Advies & Verzekeringen is in 1968 door Henk Havekes opgericht op een zolderkamer in Arnhem. Nu, inmiddels bijna 50 jaar later, in een compleet andere wereld, staat ons bedrijf nog steeds als een huis. Wet- en regelgeving, bedrijfsprocessen en communicatiemiddelen zijn niet meer te vergelijken met de begin tijd. Wat echter hetzelfde is gebleven, is onze mentaliteit en visie.

Wij geloven dat wij u en uw wensen heel goed moeten kennen, voordat we u een integer, onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig advies kunnen geven.

Onafhankelijk advies was ook in de jaren 70 van de vorige eeuw al erg belangrijk voor ons bedrijf. Vandaar dat Henk Havekes zich hiervoor, als voorzitter van de Vereniging van Assurantie Kantoren, jarenlang heeft ingezet. Met als resultaat dat voormalig “gebonden agenten” sindsdien zelf kunnen bepalen met welke bank of verzekeraar zij zaken doen.

Ons doel:
Het is onze missie om u te helpen uw gewenste levensstijl te bereiken en te behouden. Wij concentreren ons daarom niet op de verkoop van financiële producten maar op uw leven en uw doelen.

Onze manier van werken:
We horen vaak van onze relaties dat wij anders werken dan de adviseurs die zij gewend zijn, dat we echt naar hen luisteren.

Wij starten het adviestraject altijd met een gesprek waarin wij u leren kennen. We willen weten hoe uw leven er nu uitziet en wat uw wensen zijn voor de toekomst (over 5, 10 of 20 jaar).

Vervolgens maken wij een actueel en persoonlijk Financieel Overzicht. U kunt dan zien hoe u er nu financieel voorstaat en waar u financieel gezien op afstevent.

Daarna bouwen we een advies waarmee u uw doelen kunt bereiken. Ons advies is effectieve en vaak verassend eenvoudige. We vinden het namelijk belangrijk dat het transparant en logisch is.

Tenslotte  bewaken we uw financiële situatie door deze periodiek tegen het licht te houden, zodat we kunnen bijsturen wanneer dat nodig is.

Het gevolg is, dat er voor u een situatie van financiële rust ontstaat.

 

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers.   Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

 

 

Havekes en social media

Wij zijn actief op Twitter. U kunt ons op deze wijze volgen om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. 

Contactformulier

Ongeldige invoer

Contact opnemen

  • Telefoon: 026 - 445 67 35
  • E-mail: info@havekesverzekeringen.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van Havekes Advies & Verzekeringen

 

Lees meer

Contactformulier

Ongeldige invoer

Contact opnemen

  • Telefoon: 026 - 445 67 35
  • E-mail: info@havekesverzekeringen.nl